Matematika 2, prvo polugodište | Ćirilično izdanje

10.00KM Sa PDV-om

Serija vježbanka iz Matematike napraviće od svakog đaka naprednog matematičara. Tako se u ovoj matematičkoj vježbanci nalaze zadaci sa brojevima i riječima koji se traže u drugom razredu osnovne škole.

Autor: Miroslav Šošić, Dejan Čutura diplomirani matematičar

Format: A4

Broj strana: 80

Mala Matematika 2 - Prvo polugodište | Ćirilično izdanje

 

Naravno da smo i ovoga puta mislili na dobrobit đaka, pa smo u ovu vježbanku uvrstili puno više zadataka riječima, koji su najbolja vježba za razvijanje logičkog mišljenja i pozitivnog stava prema matematici.

Oni koji sa matematikom imaju poteškoća, ovdje će pronaći zadatke koji će im pomoći da dožive zabavnu stranu matematike. Kao i svi proizvodi iz Cvrčkove radionice i ova vježbanka je plod napora iskusnih učitelja, pedagoga i dizajnera, koji su svoje stručno znanje prelili unutar njenih korica, kako bi na što efikasniji način pomogli malim matematičarima.

Potpomaže jačanje logičkog zaključivanja

Ova vježbanka je plod napora iskusnih učitelja, pedagoga i dizajnera, koji su svoje stručno znanje prelili unutar njenih korica.

U ovu vježbanku smo uvrstili puno više zadataka riječima, koji su najbolja vježba za razvijanje logičkog mišljenja i pozitivnog stava prema matematici.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Matematika 2, prvo polugodište | Ćirilično izdanje”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Shopping Cart
Scroll to Top