Matematika 2, prvo polugodište | Latinično izdanje

10.00KM Sa PDV-om

Serija vježbanka iz Matematike napraviće od svakog đaka naprednog matematičara. Tako se u ovoj matematičkoj vježbanci nalaze zadaci sa brojevima i riječima koji se traže u drugom razredu osnovne škole.

Autor: Miroslav Šošić, Dejan Čutura diplomirani matematičar

Format: A4

Broj strana: 80

Mala Matematika 2 - Prvo polugodište | Latinično izdanje youtube klip

 

Naravno da smo i ovoga puta mislili na dobrobit đaka, pa smo u ovu vježbanku uvrstili puno više zadataka riječima, koji su najbolja vježba za razvijanje logičkog mišljenja i pozitivnog stava prema matematici.Oni koji sa matematikom imaju poteškoća, ovdje će pronaći zadatke koji će im pomoći da dožive zabavnu stranu matematike.

Kao i svi proizvodi iz Cvrčkove radionice i ova vježbanka je plod napora iskusnih učitelja, pedagoga i dizajnera, koji su svoje stručno znanje prelili unutar njenih korica, kako bi na što efikasniji način pomogli malim matematičarima.

Potpomaže jačanje logičkog zaključivanja

Oni koji sa matematikom imaju poteškoća, ovdje će pronaći zadatke koji će im pomoći da dožive zabavnu stranu matematike. Kao i svi proizvodi iz Cvrčkove radionice i ova vježbanka je plod napora iskusnih učitelja, pedagoga i dizajnera, koji su svoje stručno znanje prelili unutar njenih korica, kako bi na što efikasniji način pomogli malim matematičarima.

U ovu vježbanku smo uvrstili puno više zadataka riječima, koji su najbolja vježba za razvijanje logičkog mišljenja i pozitivnog stava prema matematici.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Matematika 2, prvo polugodište | Latinično izdanje”

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Shopping Cart
Scroll to Top