Proizvodi se naručuju odabirom i popunjavanjem elektronskog formulara (obrasca za narudžbu), telefonskim putem ili e-mailom. Kupac može naručiti proizvod kao neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

  • Virmanom/Internet bankarstvom
  • Pouzećem/gotovinom prilikom preuzimanja
  • Platnim karticama

Plaćanje virmanom/Internet bankarstvom

Odabirom opcije plaćanja virmanom (općom uplatnicom) ili internet i mobilnim bankarstvom prilikom narudžbe proizvoda, na svoju ćete e-mail adresu primiti podatke potrebne za izvršenje uplate u vidu ponude za plaćanje.

Ponuda za plaćanje smatra se ugovorom na daljinu. Više informacija o obvezama prodavatelja i pravima kupca u ugovoru na daljinu pročitajte u “Uvjetima korištenja“.

Ukoliko kupac nije primio podatke potrebne za izvršenje uplate, odnosno nije dobio obavijest da je ugovor sklopljen nakon završenog procesa naručivanja, sugerira se provjeriti:
(1) je li poruka u Junk/Spam/Otpad/Trash folderu ili
(2) je li sandučić ili inbox pun.

Proces isporuke (dostave) na navedenu adresu počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

Plaćanje pouzećem/gotovinom prilikom preuzimanja

Opcija plaćanja prilikom preuzimanja omogućuje vam da račun podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

Plaćanje platnim karticama

Moguće je platiti jednokratno putem Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Diners, CUP i JCB platnim karticama.

Prilikom kupnje platnom karticom kupca se preusmjerava na stranicu pružatelja usluge procesiranja i naplate kartica koji te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka.

Lični podaci iz narudžbe sakupljaju se, obrađuju i koriste u skladu s odredbama važećih zakona u BiH.

Rokovi dostave

Naručeni proizvodi isporučuju se najkasnije u roku 5 radnih dana od vidljive uplate na računu prodavatelja.

Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvoda više nema, prodavatelj je dužan odmah obavijestiti kupca, a kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za dostavu.

U rokove za isporuku ne računaju se:

  • dan prijema narudžbe/zahtjeva
  • vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese kupca
  • vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje prodavatelj nije kriv
  • neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka

U slučaju da se naručeni proizvod plaća pouzećem, prodavatelj će pristupiti isporuci robe po gore navedenim rokovima koji teku od potvrde narudžbe, a kupac je dužan izvršiti uplatu prilikom preuzimanja proizvoda.

Dostava na željenu adresu

Dostava na željenu adresu vrši se unutar 3 – 5 radnih od vidljive uplate. Dostava se izvršava do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Uslugu dostave paketa za web shop radi pošta.

Dostava se izvršava svakim radnim danom do 16 sati. 

U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke ili primatelja kontaktira telefonski radi daljnjeg dogovora.

Cijene dostave

Troškovi dostave proizvoda priopćavaju se prilikom naručivanja kod svakog pojedinog proizvoda, te ukupni troškovi dostave u slučaju naručivanja više proizvoda.

Cijena dostave proizvoda unutar BiH je 5 KM te je posebno istaknuta na maloprodajnom računu.

Za narudžbe u zemlje izvan BiH, cijena dostave obračunava se prema ukupnoj masi paketa (u kilogramima) i odgovarajućoj cijeni za tu masu prema cjenovniku BiH pošte.

Cijena dostave proizvoda također je zasebno istaknuta na ponudi i maloprodajnom računu.

Iznimno, u sklopu određenih prodajno-promotivnih akcija, cijena dostave neće se računati, a o čemu će potrošači biti na više mjesta i pravovremeno obavješteni.

Za narudžbe preko 20 KM, dostava je besplatna.

Uslovi preuzimanja dostave

Svi proizvodi zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.