Matematika 3, prvo polugodište | Latinično izdanje

12.00KM Sa PDV-om

Serija vježbanka iz Matematike napraviće od svakog đaka naprednog matematičara. Tako se u ovoj matematičkoj vježbanci nalaze zadaci sa brojevima i riječima koji se traže u trećem razredu osnovne škole.

Mala Matematika 3 - Prvo polugodište | Latinično izdanje youtube klip

Naravno da smo i ovoga puta mislili na dobrobit đaka, pa smo u ovu vježbanku uvrstili puno više zadataka riječima, koji su najbolja vježba za razvijanje logičkog mišljenja i pozitivnog stava prema matematici.

Oni koji sa matematikom imaju poteškoća, ovdje će pronaći zadatke koji će im pomoći da dožive zabavnu stranu matematike.

Kao i svi proizvodi iz Cvrčkove radionice i ova vježbanka je plod napora iskusnih učitelja, pedagoga i dizajnera, koji su svoje stručno znanje prelili unutar njenih korica, kako bi na što efikasniji način pomogli malim matematičarima.

Zadaci u vježbanci Matematika 3 za prvo polugodište

Zadaci su osmišljeni tako da podstiču razvoj:

  • Percepcije,
  • Grafomotorike,
  • Mišljenja i znanja o slovima i brojevima, te da pruže djeci priliku da steknu sposobnosti koje su važne za početak školovanja.

Potrebno je slijediti posebnost svakog djeteta, jer među djecom istog uzrasta može biti znatna razlika u stepenu razumijevanja i znanja, ali je, prije svega, važno da dijete bude veselo zbog učenja i razvijanja svojih sposobnosti.

Dodatne informacije

Autori

Miroslav Šošić, Dejan Čutura

Broj strana

73

Format

A4

E-knjiga

https://online.fliphtml5.com/gpgwq/gyhq/

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.