Mnogi korisnici interneta još uvijek se ne osjećaju sigurno prilikom online naručivanja i kupovine.

Ovim putem želimo istaknuti garancije koja vam naša kompanija garantuje kod kupovine naših proizvoda.

Naši proizvodi su kvalitetni i “domaći”

Proizvodi koje nalazite i pretražujete u našem shopu većinom su “domaći”. Pisali su ih bosanskohercegovački autori, ilustrirali bosanskohercegovački ilustratori i printane su u BiH štamparijama.

Prilikom stvaranja proizvoda za djecu, zajedno sa svojim partnerima pazimo na visoku kvalitetu – tekstova, ilustracija, dizajna, ali i opreme, uveza i printa proizvoda. Ukratko, za naše knjigice i druge proizvode garantujemo visoku kvalitetu.

Platiti možete prilikom preuzimanja paketa, kada gotovinom podmirujete račun dostavljaču. 

Imate pravo na povrat robe i novca ukoliko niste zadovoljni naručenim.  Kupljeni proizvod možete vratiti u roku od 14 dana. Naše ljubazni uposleni će Vas uputiti u proces povrata robe i novca. Više detalja vezanih uz povrat svakako pročitajte na stranici “Uvjeti korištenja”.

Otvorena komunikacija i dostupnost

Naši korisnička podrška Vam je dostupna i za sva druga pitanja. Molimo vas da nas kontaktirate na neki od spomenutih brojeva koje ćete pronaći na poveznici Kontaktirajte nas.

Nema zloupotrebe ličnih podataka

Lične podatke koje unosite u obrazac za narudžbu obvezujemo se koristiti isključivo u poslovne svrhe te u svrhu poboljšanja vašeg korisničkog iskustva.

Više o čuvanju privatnosti osobnih podataka možete pročitati na stranici “Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka“.

Poštujemo Zakon BiH o zaštiti potrošača

Kompanija CVRČAK D.O.O. obrt za izdavanje knjiga, usluge i trgovinu koja je vlasnica stranice www.cvrcak.ba, djeluje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, zakonu BiH kojim se štite osnovna prava potrošača pri kupnji proizvoda i usluga, kao i pri drugim oblicima stjecanja proizvoda i usluga na tržištu.

Dijelove zakona vezane uz naš web shop možete pogledati u “Uvjetima korištenja“.