NOVO U CVRČKOVOJ PONUDI

PULSE ruksaci/rančevi

PULSE KVALITET je garantovan!  Svi PULSE ruksaci/rančevi su proizvedeni od provjerenih materijala bez PVC-a, tako da zadovoljavaju sve standarde EU (REACH).
Pulse baby ruksaci/rančevi
Pulse
Pilot olovke

Visok koeficijent kvaliteta i cijene i zadovoljstvo kupaca su naši najvažniji ciljevi poslovanja.

Te ciljeve postižemo zahvaljujući iskustvu od preko dvadeset godina u ovom biznisu i sedam godina rada na razvijanju modela i dizajna proizvoda.

Dječji anatomski ruksak Pulse - Cvjetna Princeza

PULSE dizajnerski tim pruža najveće napore da zadovolji potrebe tržišta, savijete i preporuke krajnjih korisnika u smislu konstrukcije, dodataka i spoljašnje štampe.

PULSE kvalitet je garantovan! Svi PULSE ruksaci/rančevi i torbe su proizvedeni od provjerenih materijala bez PVC-a, tako da zadovoljavaju sve standarde EU (REACH).

Kategorije ruksaka/ranaca

BABY kolekcija

baby

JUNIOR kolekcija

junior

ANATOMSKI ruksaci/rančevi

anatomci

Izdvajamo iz ponude

Deli - igračke
za predškolce
Deli - papiri za iskrajanje i
puzle/slagalice za predškolce.
Opširnije
Pulse baby ruksaci/rančevi
Pulse
Pilot olovke

Brend PULSE

Visok koeficijent kvaliteta i cijene i zadovoljstvo kupaca su najvažniji ciljevi poslovanja. Te ciljeve postižemo zahvaljujući iskustvu od preko dvadeset godina u ovom biznisu i sedam godina rada na razvijanju modela i dizajna Pulse proizvoda.

PULSE KVALITET je garantovan!  Svi PULSE ruksaci/rančevi su proizvedeni od provjerenih materijala bez PVC-a, tako da zadovoljavaju EU standarde (REACH).

Ruksaci/rančevi

Izdvajamo iz ponude

Deli za predškolce

Shopping Cart
Scroll to Top