Cvrčkova Azbučica

20.00KM Sa PDV-om

Cvrčkova Azbučica autora Žarka Aničića je uzbudljiv, interaktivni alat koji sadrži 163 stranice i uz pomoću kojega će Vaši mališani bez imalo muke usvojiti osnovno znanje u prepoznavanju i pisanju slova

Cvrčkova Azbučica | Цврчкова Азбучица

Za koga je Azbučica osmišljena?

Ovaj udžbenik je namijenjen prvenstveno djeci, potom roditeljima, vaspitačima i svima onima koji žele da učestvuju, ne samo u učenju slova, već i u nevjerovatnoj avanturi koja vas čeka na tom putu. Pridružite nam se u novim izazovima!

Cvrčkova Azbučica je posebno osmišljena i kreirana za naše predškolce i najmlađe školarce koji žele da na zanimljiv, jedinstven i kreativan način uče čitanje i pisanje i razvijaju motoriku ruke. Namijenjena je kao pomoćno nastavno sredstvo za rad sa učenicima prvog razreda. Ova vježbanka nudi različite mozgalice, sjeckalice, slagalice, rebuse, koji utiču na svestrani razvoj konvergentnog i divergentnog mišljenja.

Šta sve Azbučica nudi?

Vježbanka nudi niz zanimljivih zadataka i radionica u kojima će djeca, ali i roditelji uživati. Vježbanka Cvrčkova Azbučica autora Žarka Aničića sadrži 163 stranice ilustrovanih i zanimljivih zadataka, uputstvo za upotrebu i instrukcije za samostalan rad.

Cvrčkova Azbučica je zanimljiva i starijim školarcima, pa čak i njihovim roditeljima koji iz nje uvijek mogu nešto novo da nauče.

Najsavremeniji standardi

Azbučica je napravljena prema najsavremenijim pedagoškim standardima i po svom sadržaju i interaktivnosti ona je jedinstvena, savremena i djeci veoma zanimljiva. Uz Cvrčkovu Azbučicu dijete će istovremeno da se zabavlja i uči, a roditelji će sigurno biti zadovoljni.

Ukoliko želite da se vaše dijete na zanimljiv i jedinstven način upozna sa čitanjem i pisanjem, ova radna sveska je pravi izbor.

Potpomaže razvijanje

  • Grafomotorike
  • Koncentracije
  • Logičkog zaključivanja
  • Analize i sinteze riječi
  • Kulture izražavanja

Dodatne informacije

Autor

Žarko Aničić

Broj strana

163

Format

A4

E-knjiga

https://bit.ly/3dKHOqi

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.