Matematika 2, drugo polugodište | Ćirilično izdanje

Serija vježbanka iz Matematike napraviće od svakog đaka naprednog matematičara. Tako se u ovoj matematičkoj vježbanci nalaze zadaci sa brojevima i riječima koji se traže u drugom razredu osnovne škole.

12.00KM Sa PDV-om

Matematika 2, drugo polugodište | Ćirilično izdanje youtube banner

Naravno da smo i ovoga puta mislili na dobrobit đaka, pa smo u ovu vježbanku uvrstili puno više zadataka riječima, koji su najbolja vježba za razvijanje logičkog mišljenja i pozitivnog stava prema matematici.

Oni koji sa matematikom imaju poteškoća, ovdje će pronaći zadatke koji će im pomoći da dožive zabavnu stranu matematike.

Kao i svi proizvodi iz Cvrčkove radionice i ova vježbanka je plod napora iskusnih učitelja, pedagoga i dizajnera, koji su svoje stručno znanje prelili unutar njenih korica, kako bi na što efikasniji način pomogli malim matematičarima.

Zadaci u vježbanci Matematika 2 za drugo polugodište

Zadaci su osmišljeni tako da podstiču razvoj:

  • percepcije,
  • grafomotorike,
  • mišljenja i znanja o slovima i brojevima, te da pruže djeci priliku da steknu sposobnosti koje su važne za početak školovanja.

Potrebno je slijediti posebnost svakog djeteta, jer među djecom istog uzrasta može biti znatna razlika u stepenu razumijevanja i znanja, ali je, prije svega, važno da dijete bude veselo zbog učenja i razvijanja svojih sposobnosti.

Autor

Ivana Perić, Manuela Rađević

Broj strana

76

Format

A4

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Shopping Cart
Scroll to Top