Igrovni listovi

12.00KM Sa PDV-om

Cvrčkovi radni listovi autorica Nade Mitić i Olivere Janjić sadrže zadatke i vježbe iz 3 najvažnija predmeta koja učimo u dobi 3+ godina, uz dodatak zabavnih mozgalica i edukativne igre!

Cvrčkovi Igrovni listovi youtube klip

Cvrčkovi Igrovni listovi su namijenjeni djeci i njihovim učiteljima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Zadaci su usklađeni sa sposobnostima 3+ godina i potstiču razvoj percepcije, mišljenja i znanja o svijetu u kojem živimo.

Šta sadrže Igrovni listovi?

Komplet didaktičkog materijala sadrži igrovne listove iz oblasti prve matematike, upoznavanja svijeta oko sebe i multimedijalne materijale sa raznovrsnim sadržajima, koji predstavljaju zaokruženu cjelinu namijenjenu djeci ranog uzrata.

Učeći sadržaji pokrivaju širok spektar saznajnih mogućnosti djece, nudeći im šarolikost tematskih cjelina, koje su adekvatno i na razvojno primjeren način sistematizovane.

Igrovni listovi – Osnova za metodički pristup radu

Sadržaji su predstavljeni na način da motivišu djecu na samostalni rad, istraživanje i zapitanost. Sadržaji učenja prikladno su predstavljeni, uz poštovanje dječijeg načina percepcije svijeta u kojem žive.

Zadaci su postavljeni na način da omoguće mnoge vrste mentalnih operacija, kao što su posmatranje, analiza, procjena, generalizacija, sistematizacija iskustava, povezivanje sa prethodnim znanjima i još mnogo toga!

Dodatne informacije

Autori

Nada Mitić, Olivera Janjić

Uzrast

3+

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.